ACORD privind prelucrarea datelor cu caracter personal al clientilorSC SCUBA INTERNATIONAL SRL
            Subsemnatul ……………………………domiciliat ………………… posesor CI/Pasaport nr. …….. seria……… eliberat de…………la data……… in calitate de client al SC SCUBA INTERNATIONAL SRL prin acest acord imi exprim in mod expres si neechivoc consimtamantul ca  SC SCUBA INTERNATIONAL SRL prin personalul autorizat sa-mi prelucreze  datele cu caracter personal, care sunt oferite de catre mine, in legatura cu activitatea comerciala de achizitionare de bunuri sau servicii, on line si off line, pentru executarea unui contract sau care se refera la o intrare intr-un contract (de exemplu cand solicit o oferta) precum si sa colecteze si sa prelucreze datele mele pe durata derularii raporturilor comerciale dintre subsemnatul si SC SCUBA INTERNATIONAL SRL si sa asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate pentru a consolida securitatea datelor stocate. In raporturilor comerciale derulate intre subsemnatul si SC SCUBA INTERNATIONAL SRL sfera datelor cu caracter personal poate cuprinde urmatoarele tipuri informatii:
- date personale care permit clientului sa fie identificat: nume, prenume, adresa de domiciliu/resedinta, data nasterii, sex, telefon, email, CNP, nationalitate, semnatura olografa, date din actul de identitate pentru procesarea comenzii pe care o plaseaza pe site-ul seawatch.ro, pentru livrarea produselor comandate pe site-ul seawatch.ro si in vederea predarii produsului comandat; - email-ul pentru inregistrarea unui cont in cadrul web-siteului seawatch.ro, pentru a putea contacta clientul in legatura cu comenzile plasate de catre acesta precum si de a trimite comunicari comerciale, in cazul in care avem consimtamantul acestuia;
- date de logare in cont, username si parola, pentru inregistrarea unui cont in cadrul siteului seawatch.ro si ca masura de precautie atunci cand parola este uitata si se doreste de catre client accesarea contului;
- informatii tehnice (adresa IP, device-ul utilizat pentru vizitarea site-ului), pentru recunoasterea clientului cand vizitati site-ul seawatch.ro.;
- id-ul clientului din cookie-urile strict necesare plasate de seawatch.ro pentru a permite autentificarea si pastrarea autentificarii pe masura ce navigeaza in paginile siteului nostru, pentru a pastra istoricul referitor la interactiunea clientului in cadrul siteului seawatch.ro.
Confirm ca am fost informat cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (“G.D.P.R”- General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European in aprilie 2016 care se refera la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ca mi s-au adus la cunostinta drepturile mele prevazute de acest Regulament privind protectia datelor cu caracter personal si responsabilitatile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Produse Meniu

OceanReef NEPTUNE II - diving full face mask

Preţ:
2.878RON
Producător:
Cod articol producător: OR025017EMML
Stoc: Comanda anticipata
Rating mediu: Fără rating
Culoare: imagine: Cod articol producător: Preţ: În coş
 
OR025017EMML
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025018EMSM
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025014PKSM
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025013PKML
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025016CTSM
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025015CTML
2.878RON
Cant:În coş
 
OR025012WHSM
2.878RON
Cant:Notificare
 
OR025011WHML
2.878RON
Cant:Notificare

Descriere

Neptun II

 

Masca Neptun II este potrivita pentru a fi utilizata cu regulatorul dumneavoastră convențional. Masca include 3 porturi DIN, din care 2 sunt pentru instalarea treptei a doua al unui regulator convențional prin îndepărtarea mustiucului și cu ajutorul unui conector specific (mărime medie (dacă este solicitat în mod individual: cod 33021), un conector regulator de mica dimensiune (cod 33020) este disponibil ca accesoriu separat). Al treilea port este disponibil pentru instalarea unei unități de comunicație subacvatică. Treapta a 2 poate fi instalata în partea din față sau din stânga a măștii. Greutatea mastii este sub 600 de grame. Masca NEPTUNE II are o garanție limitată pe viață.

 

 

 

 

 

Utilizarea cu regulatoare supra-injectate

 

Regulatoarele supra-injectate au o diafragmă cu o cracare de presiune de inhalare sub zero. Aceste regulatoare au „flux liber“ ușor și, ca urmare, nu ar trebui să fie utilizate cu măștile NEPTUNE II. Întrebați serviceul de clienti OCEAN REEF pentru cea mai bună alegere.

 

 

 

 

 

Conector normal

 

 

 

 

 

Un adaptor special care permite conectarea mai multor tipuri de regulatoare. Adaptorul este disponibil în două dimensiuni, mediu (standard) și mic. Adaptorul se potrivește în locul supapei de aer de suprafață.

 

 

 

Avertizare! Intretinerea trebuie să fie facuta de către un centru de service OCEAN REEF autorizat.

 

OCEAN REEF nu este responsabil pentru orice activitate de intretinere neautorizată a echipamentelor OCEAN REEF.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Produse similare

5 buc pe stoc
487RON
4 buc pe stoc
487RON
2 buc pe stoc
487RON