ACORD privind prelucrarea datelor cu caracter personal al clientilorSC SCUBA INTERNATIONAL SRL
            Subsemnatul ……………………………domiciliat ………………… posesor CI/Pasaport nr. …….. seria……… eliberat de…………la data……… in calitate de client al SC SCUBA INTERNATIONAL SRL prin acest acord imi exprim in mod expres si neechivoc consimtamantul ca  SC SCUBA INTERNATIONAL SRL prin personalul autorizat sa-mi prelucreze  datele cu caracter personal, care sunt oferite de catre mine, in legatura cu activitatea comerciala de achizitionare de bunuri sau servicii, on line si off line, pentru executarea unui contract sau care se refera la o intrare intr-un contract (de exemplu cand solicit o oferta) precum si sa colecteze si sa prelucreze datele mele pe durata derularii raporturilor comerciale dintre subsemnatul si SC SCUBA INTERNATIONAL SRL si sa asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate pentru a consolida securitatea datelor stocate. In raporturilor comerciale derulate intre subsemnatul si SC SCUBA INTERNATIONAL SRL sfera datelor cu caracter personal poate cuprinde urmatoarele tipuri informatii:
- date personale care permit clientului sa fie identificat: nume, prenume, adresa de domiciliu/resedinta, data nasterii, sex, telefon, email, CNP, nationalitate, semnatura olografa, date din actul de identitate pentru procesarea comenzii pe care o plaseaza pe site-ul seawatch.ro, pentru livrarea produselor comandate pe site-ul seawatch.ro si in vederea predarii produsului comandat; - email-ul pentru inregistrarea unui cont in cadrul web-siteului seawatch.ro, pentru a putea contacta clientul in legatura cu comenzile plasate de catre acesta precum si de a trimite comunicari comerciale, in cazul in care avem consimtamantul acestuia;
- date de logare in cont, username si parola, pentru inregistrarea unui cont in cadrul siteului seawatch.ro si ca masura de precautie atunci cand parola este uitata si se doreste de catre client accesarea contului;
- informatii tehnice (adresa IP, device-ul utilizat pentru vizitarea site-ului), pentru recunoasterea clientului cand vizitati site-ul seawatch.ro.;
- id-ul clientului din cookie-urile strict necesare plasate de seawatch.ro pentru a permite autentificarea si pastrarea autentificarii pe masura ce navigeaza in paginile siteului nostru, pentru a pastra istoricul referitor la interactiunea clientului in cadrul siteului seawatch.ro.
Confirm ca am fost informat cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (“G.D.P.R”- General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European in aprilie 2016 care se refera la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ca mi s-au adus la cunostinta drepturile mele prevazute de acest Regulament privind protectia datelor cu caracter personal si responsabilitatile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Produse Meniu

Avanti Quattro+

Preţ:
501RON
Producător:
Cod articol producător: 410003BLS
Stoc: Comanda anticipata
Rating mediu: Fără rating
Marime: Culoare: imagine: Cod articol producător: Preţ: În coş
XL
410003GRXL
501RON
Cant:Notificare
S
410003GRS
501RON
Cant:În coş
R
410003GRR
501RON
Cant:În coş

Descriere

 

Avanti Quattro +

 

Remodelarea unei legende, vine echipat cu cureaua bungee brevetata Mares

 

 

 

• Eficiența crescuta prin utilizarea a noilor materiale felxibile

 

• Patru canale - de patru ori puterea de impingere

 

• Curea Bungee

 

 

 

Noile labe de inot Avanti Quattro + depășește performanța stabilită a modelului tradițional datorită utilizării unor materiale noi care optimizează eficiența. O mai mare de reacție și putere de impingere, cu un aspect și mai atractiv. Nouile curele Bungee furnizeaza standardul ei.

 

Tehnologia Thrust Canal dovedita face labele de inot versatile și ideale în toate condițiile de scufundare. Stabilizatorii îmbunătățesc stabilitatea, eliminând fenomenele de rasucire a gleznelor. Buzunarele anatomice de picior conferă mai multă putere la lamă.

 

 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Produse similare

Comanda anticipata
500RON
1 buc pe stoc
510RON
Comanda anticipata
561RON