Produse Meniu
0

Aqua Lumen 5W

Aqua Lumen 5W Click pentru mărire
Preţ:
347RON
239RON
Producător:
Cod articol producător: LED-3200
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Lanterna Aqua-Lumen LED 5 Watt cu mare intensitate

Descriere: Lanterna Aqua-Lumen LED cu mare intensitate este o lanternă cu ardere de lungă durată. Această lanternă este practic indestructibil şi nu impune ingrijire. Carcasa robust nu e doar pentru aspect, această lanternă este întradevăr atât de solid cum pare. Luminozitatea LED-ului este maximalizat între 18- 20 ore. Mai mult, Lanterna Aqua-Lumen LED funcţionează cu 3 baterii tip C ca confortul să fie la maxim, iar costurile la minim.

 

Instalarea: Întoarceţi carcasa principală în sensul invers al mişcării acelor de ceas până se deschide partea cu baterii. Intoduceţi bateriile, având în vedere poliile, reinstalaţi carcasa principală şi închideţi în sens adecvat a mişcării ceasului. Dacă la acest punct lantera se aprinde, întoarceci carcasa prinicipală în sensul invers al mişcării acelor de ceas până ce lumina se stinge. 

 

Mod de folosire:

Aprinderea Lanternei Aqua-Lumen: Întoarceţi carcasa princilapă în sensul adecvat a ceasului până ce lumina se aprinde. Nu stranegţi prea tare carcasa principală, deoarece acesta poate duce la deteriorarea sau uzura prematură a garniturii O.

 

*NICIODATĂ NU FOLOSIŢI UNELTE PENTRU A STRÂNGE CARCASA PRINCIPALĂ*

 

Stingerea Lanternei Aqua-Lumen: Încet întoarceţi carcasa prinicipală în sensul invers al mişcării acelor de ceas până ce lumina se stinge. Cănd lumina se stinge, nu mai întoarceţi carcasa. Dacă carcasa principală e întoarsă prea mult este posibil ca lanterna sa se inunde.

 

Întreţinere: După fiecare folosire Lanterna Aqua-Lumen trebuie clatit bine cu apă potabilă şi lasat să se usuce bine înainte de depozitare. Acest pas este foarte important mai ales dacă lanterna a fost folosit în ape cu clor (de ex. piscină), deoarece acesta poate deteriora unele părţi a lanternei. Dacă lanterna nu se aprinde, sau vi se pare slab, schimbaţi bateriile cu baterii de acelaşi marcă şi compoziţie chimică. Nu combinaţi bateriile vechi cu baterii noi, şi fiţi atenţi ca beteriile să fie instalate în direcţia corectă.

 

Depozitare: Lanterna Aqua-Lumen trebiue fi păstrat într-un loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui şi de contaminanşi de aer care pot deteriora componentele din cauciuc.

 

Garanţie limitată de 1 an

AQUATEC asigură garanţie de 1 an compărătorului original de la data cumpărării. Aceasta garanţie nu este valid, dacă Lanterna Aqua-Lumen nu a fost cumpărat de la un dealer autorizat AQUATEC. AQUATEC respinge tote defecţiunile care intervin în urma unei folosiri necorespunzătoare, întreţinere necorespunzătoare, neglijenţă, reparaţie neautorizată sau folosirea în apă cu clor fără a urmări instucţiunile despre acesta.

 

AQUATEC, după decizia sa, va repara sau va schimba gratis toate componentele care s-au defectat în timpul fabricaţiei.

 

 

 

Specificaţii

Luminozitate

Sistemul de alimentare

Număr de LED-uri

5 Watt x1

Tip baterii

C

Temperatură nominlă de culoare (K)

6,000~8,000 K

Număr

3, nu este inclus

Luminozitate nominlă (Lumen)

230 Lumeni

Consum de energie

4.5 VDC

Divergenţă de rază (unghii complet)

12 Grade

Control constant de  curent circuit

Da

Timp de funcţionare (la strălucire maximă)

50 ore

Baterii cu compoziţii chimice acceptate

Alkaine, Carbon-Zinc, NiMH, Lithium

Mărime, greutate şi alte specificaţii

Diametru maxim

1.73inchi/44mm

Material

Capac: Aluminiu, Corp: Aluminiu

Lungime totală

7.87inchi/200mm

Curea de mână

Şnur curbat PU inclus

Adâncime maximă

400ft/120m

Greutate

250 grame

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Produse similare

1 buc pe stoc
195RON
5 buc pe stoc
325RON
3 buc pe stoc
370RON